Stem hier voor Junior Songfestival op HIGH5, Infinity, Luna of Mixed Up
Bron: AVROTROS

Stem hier voor Junior Songfestival op HIGH5, Infinity, Luna of Mixed Up

Geschreven door Redactie

Nederland kiest vanavond haar inzending voor het Junior Eurovisie Songfestival, dat op 11 december plaatsvindt in Armenië. De strijd gaat vanavond tussen solist Luna, de boyband HIGH5, de girlband Infinity en de gemengde groep Mixed Up. Jij kan stemmen op jouw favoriet. Wij leggen uit hoe het werkt.

Hoe werkt het?

De winnaar wordt bepaald door de vakjury, de kinderjury en de kijkers thuis. Beide jury’s geven hun favoriet 12 punten, de nummer twee krijgt 10 punten, de nummer drie 9 en de nummer vier 8. Degene met de meeste stemmen van de kijkers thuis krijgt nog eens 12 punten, de nummer twee 10, drie 9 en vier 8.

Zó kan je stemmen!

Kijkers kunnen hun stem uitbrengen via de website juniorsongfestival.nl. Je kunt één keer per IP-adres stemmen. Er kan gestemd worden tijdens de live-uitzending op televisie, die om 19:20 uur start. De presentatoren Stefania Liberakakis en Matheu Hinzen zullen zeggen wanneer de stemming begint.

Het Junior Songfestival is vanavond, 24 september, om 19:20 uur te zien op NPO Zapp. Houdt songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws en volg ons ook op TikTok!