Social Update: Duncan gearriveerd in Turijn en Chanel danst haar choreo
Bron: EBU

Social Update: Duncan gearriveerd in Turijn en Chanel danst haar choreo

Geschreven door Marit Bosman

Alle betrokkenen van het Songfestival zijn zich druk aan het voorbereiden voor Turijn. Wij struinen iedere donderdag de socials af en volgen de crew en artiesten in hun voorbereiding.

Poolse Kristian Ochman poseert alvast met de bokaal die de winnaar van het Songfestival krijgt! Wie weet kan hij die zaterdag in zijn handen houden als hij vanavond doorgaat naar de finale. 

Zangeres Froukje, bekend van Ik Wil Dansen, is in Turijn om haar vriendin S10 te supporten. Na afloop van de eerste halve finale popten ze nog een champagne fles open. Proost, Froukje! 

The Rasmus uit Finland plaatste deze vlog op hun Instagram-account. Ze geven je een kijkje achter de schermen bij het Songfestival. De volledige versie is te zien op hun eigen YouTube-kanaal. 

Zanger Mika is dit jaar een van de presentatoren die het Songfestival presenteert. Hij plaatste deze video over de sfeer achter de schermen. 

De band Citi Zēni uit Letland plaatste zich gisteravond helaas niet voor de finaleshow. Ze plaatsten deze foto dat ze nog steeds door zullen gaan en bezig zijn met nieuwe dingen.

Chanel poste deze dans choreo van haar nummer SloMo. De choreo is gemaakt door Kyle Hanagami, een YouTuber met 4,5 miljoen abonnees die een eigen dansstudio heeft. Chanel is in goede handen! 

Duncan Laurence is gearriveerd in Turijn! Vanavond treed hij op in de Eurovision Fan Village in Turijn met o.a. Songfestival-winnares Loreen. 

Houdt songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op FacebookTwitterInstagram en TikTok én wordt lid van onze Facebook-groep!