Zien: S10 alleen op het podium, mysterieuze act met veel rook
Bron: EBU / Nathan Reinds

Zien: S10 alleen op het podium, mysterieuze act met veel rook

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

S10 zal tijdens het Songfestival alleen op het podium staan. In een korte video op TikTok wordt duidelijk dat S10 op het podium op een verhoging staat. De zaal is donker en van achter haar schijnen er lichten de zaal in. Het wordt een mysterieuze act met veel rook, blijkt ook uit foto’s op Eurovision.tv.

In Italië gaat S10 voor de overwinning. “Ik wil wel graag winnen, ja”, zei S10 in april tijdens de persmiddag van Eurovision in Concert tegen Songfestival Update. S10 draagt op het podium in het Turijnse stadion PalaOlimpico een zwart pak met een cape, gemaakt door ontwerpersduo Viktor & Rolf.

Er mag dit jaar voor het eerst geen pers aanwezig zijn bij de eerste repetitieronde. Pas bij de tweede repetitie is de pers welkom en wordt beter duidelijk hoe de optredens eruit zullen gaan zien. S10 heeft op dinsdag 4 mei om 13:55 uur haar tweede repetitie. Songfestival Update is daar als virtuele pers bij.

Houdt songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram en TikTok én wordt lid van onze Facebook-groep!