Social Update: REDDI geniet na en Andromache oefent met vlaggetje
Bron: EBU

Social Update: REDDI geniet na en Andromache oefent met vlaggetje

Geschreven door Marit Bosman

Alle betrokkenen van het Songfestival zijn zich druk aan het voorbereiden voor Turijn. Wij struinen iedere donderdag de socials af en volgen de crew en artiesten in hun voorbereiding.

Subwoolfer uit Noorwegen heeft niet alleen een aanstekelijk liedje om mee te zingen, maar heeft ook een leuk dansje! Deze club kinderen kunnen het al. Nu jij nog! 

REDDI won kortgeleden de nationale voorrondes in Denemarken, maar ze kunnen nog steeds niet stoppen met terugkijken op deze geweldige dag. Ze plaatsten een video met beelden van achter de schermen. 

De Roemeense inzending WRS doet vlak voordat het Songfestival begint een kleine tour door Europa. Op 9 april komt hij ook optreden bij Eurovision In Concert in Amsterdam! 

Andromache mag dit jaar Cyprus vertegenwoordigen. Ze is er al helemaal klaar voor met haar vlaggetjes!

Vorig jaar kreeg Engeland in de finale helaas geen punten, maar aan de stem van Sam Ryder gaat het niet liggen dit jaar. Hij plaatst een cover van I Want to Break Free. Wat een stem heeft hij! 

Houdt songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram en TikTok én wordt lid van onze Facebook-groep!