S10 presenteert Songfestival-lied op 3 maart
Bron: YouTube

S10 presenteert Songfestival-lied op 3 maart

Geschreven door Daniël Schalk

Zangeres S10 zal het nummer waarmee zij Nederland gaat vertegenwoordigen op donderdag 3 maart presenteren. Dat heeft Frits Huffnagel, lid van de Raad van Toezicht van AVROTROS, zondagavond onthuld in het SBS6-programma Shownieuws. De presentatie gebeurt ‘ergens in Amsterdam’, zegt hij.

Huffnagel heeft het nummer van S10 al gehoord en is erg enthousiast. Hij verwacht dat S10 het Eurovisie Songfestival gaat winnen. “Je doet mee om te winnen, dus gaan wij winnen? Ja!”, reageert Frits op de vraag wat hij verwacht van S10, die 7 december 2021 werd aangekondigd als Nederlandse inzending.

Het lied van S10 is Nederlandstalig. “S10 blijft trouw aan zichzelf en aan haar eigen stijl. Dit betekent dat we na elf jaar Engelstalige inzendingen te hebben geselecteerd, nu een Nederlands lied naar het Eurovisie Songfestival sturen”, zei Eric van Stade, algemeen directeur van AVROTROS, op 7 december 2021.

Houdt songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram en TikTok én wordt lid van onze Facebook-groep om mee te praten!