Zo gaat het nu met de Junior Songfestival-finalisten uit 2008
Bron: AVROTROS / Instagram

Zo gaat het nu met de Junior Songfestival-finalisten uit 2008

Geschreven door Marit Bosman Laatste update:

Een deelname aan het Junior Songfestival is voor kinderen vaak een droom die uitkomt, maar hoe gaat het nu met die finalisten? Zingen ze nog steeds of hebben ze hun toekomst volledig anders gepland. De komende weken krijg je antwoorden op al je vragen! Deze week kijken we naar de finalisten uit het jaar 2008. 

Marissa wist met haar nummer 1 dag de jury te overtuigen. Het Junior Eurovisiesongfestival werd gehouden op 22 november 2008 in Limasol, Cyprus. Onze Nederlandse inzending behaalde de 13e plaats op 15 deelnemers, met een totaal van 27 punten. Uiteindelijk won Georgië met het nummer Bzzz, waarbij de groep Bzikebi drie bijen uitbeeldde.

Marissa - 1 Dag (1)

Marissa wilde destijds meedoen met haar twee jaar oudere zus Danita. Omdat deze bij de selectie voor het Junior Eurovisie Songfestival de leeftijdsgrens had overschreden, deed Melissa alleen mee. Melissa is inmiddels 27 jaar oud en ze is de trotse moeder van June van 1,5 jaar. Ze heeft de opleiding Logopedie op Windesheim in Zwolle gevolgd. 

Robin (RReADY) - Musical (2)

Robin is van alle markten thuis. Terwijl ze ondertussen met een vriendin een goed lopend bedrijf heeft in huizen verkopen, is ze ook actief als DJ RO. Je kan haar dus overal voor inhuren! 

Yasmin (RReADY) - Musical (2)

Yasmin kan je misschien voorbij hebben zien komen bij Temptation Island VIPS. Ze speelde onder andere in films en series als Renesse, Flikken Maastricht en Baantjer: het begin. In 2019 startte ze een solo-zangcarrière, onder haar artiestennaam 'Yazzie' met haar eerste single Dronken van Liefde.

Rose-Anne (RReaDY) - Musical (2)

Rose-Anne is 26 jaar en net als de andere meisjes is zij ook nog steeds bezig met het allerliefste wat ze doet. In 2020 zou ze de hoofdrol Sophie op zich nemen in de musical MAMMA MIA! in Duitsland. Helaas is deze door corona gecanceld. Ze schittert op dit moment in de familievoorstelling Superjuffie. 

Dilara (RReADY) - Musical (2) 

Na het Junior Songfestival avontuur speelde Dilara nog in een aantal series, zoals Spangas. Ook deed ze een aantal synchronisatie-klussen voor televisieprogramma’s. Tegenwoordig doet Dilara niet veel meer in de spotlights. 

Roufaida - Vandaag (3)

Roufaida is muzikant, programmamaker en agent bij Codarts Rotterdam. Ze treed nog steeds regelmatig op en ze is ook actief in de podcastwereld. 

Suzanne - Strijd (4) 

Suzanne is nog steeds actief als actrice en zangeres. Ze studeerde in 2018 af aan Codarts Muziektheater te Rotterdam. Suzanne heeft ook lesgegeven en gespeeld bij Stichting Nanoek. In februari 2021 ging haar eerste theaterstuk ‘Tot morgen en daarna’ in première.

Melissa - Als Ik In De Lucht Kijk (5)

Melissa ging verder onder de artiestennaam M'lissa. In 2016 begon ze haar eigen Sushirestaurant.  In 2018 deed M'lissa mee aan het negende seizoen van The Voice Of Holland. 

Lauren - Denk Eens Aan Een Ander (Halve Finale)

Lauren doet helaas niks meer in de spotlights. Ze heeft de hotelschool afgerond en is nu actief als PR Manager voor een Hospitality Marketing Agency. Iets heel anders dan wat ze deed toen ze klein was.

Wil je weten wat alle andere finalisten van vroeger nu aan het doen zijn? Elke dinsdag om 10:00 vind je hier een nieuw jaar!