Social Update: Montaigne dankzij Jendrik in Rotterdam
Bron: EBU / Jess Gleeson

Social Update: Montaigne dankzij Jendrik in Rotterdam

Geschreven door Marit Bosman Laatste update:

Alle betrokkenen van het Songfestival zijn zich druk aan het voorbereiden voor Rotterdam. Wij struinen voor jou de socials af en volgen de crew en artiesten in hun voorbereiding.

Zoals bekend kan Montaigne uit Australië niet aanwezig zijn door Covid-19 in Rotterdam. Jendrik Sigwart uit Duitsland vond dat super jammer. De twee kwamen samen op het idee om de Australische zangeres op alle locaties te photoshoppen. Op deze manier is Montaigne er toch nog een beetje bij. 

Head of Production Erwin kon eindelijk even zijn gezin ontmoeten tussen de werkzaamheden door. Door corona en de drukke werkzaamheden was het niet mogelijk om zijn gezin te ontmoeten. Nog 10 dagen te gaan en dan kan hij ze weer in zijn armen sluiten. 

De IJslandse Dadi Freyr gaat op tour door Amerika en Europa. In maart 2022 start hij zijn tour in Amerika. Gevolgd door een paar maanden tour in Europa. Op 30 april staat hij in de Melkweg in Amsterdam. De tickets gaan vrijdagochtend in de verkoop. 

Jan Smit is erg trots op het presentatie team en dat snappen wij wel! Wat hebben ze het alle vier hartstikke goed gedaan en ze zijn zeker een dream team. Op naar de andere shows!

We hebben Nederland toch heel goed op de kaart weten te zetten. De eerste halve finale zit er op en het zag er prachtig uit. Zo vond ook huisfotograaf Nathan Reinds. Hij plaatste deze foto na de uitzending! 

Gisteren tijdens de uitzending kreeg Duncan Laurence een global platinum plaat. Hij heeft 1.000.000.000 streams wereldwijd voor Arcade gekregen. Hij bedankt zijn hele team en is nog helemaal in de wolken over wat er gebeurd was. 

De allereerste liveshow van het Songfestival zit erop! Head of Show Gerben Bakker haalt even een frisse neus samen met Nikkie de Jager. Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe show!

Precies weten wat de Songfestival-artiesten van dit jaar beleven? Om de dag praten wij je bij in onze Social Update!