Stef Bos ontroert tv-kijkers met vertolking Ne partez pas sans moi

Geschreven door Daniël Schalk

Stef Bos wordt op social media overspoeld met lovende reacties op zijn vertolking van Ne partez pas sans moi. De zanger stak het winnende Songfestival-nummer van Céline Dion uit 1988 vanavond in Beste Zangers in een nieuw jasje. Stef maakte een Nederlandstalige versie, genaamd Ga niet zonder mij.

“Alles om me heen stond net even stil, toen Stef Bos ‘Ga niet zonder mij’ zong. Zo treffend, zo de kern van alles”, schrijft kijker Tom. Een andere kijker bestempelt Stef Bos als ‘buitencategorie’. Ook Songfestival-verslaggever Lammert de Bruin is onder de indruk. “Dit komt binnen!”, schrijft hij op Twitter.

Ook Rolf Sanchez krijgt lovende reacties. Hij vertolkte vanavond het nummer Eres tú van de Spaanse inzending Mocedades, die in 1973 met dit nummer op de tweede plaats eindigde. Eén van de kijkers ziet in Rolf een geschikte opvolger voor Jeangu Macrooy om Nederland volgend jaar te vertegenwoordigen.

Houdt songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op FacebookTwitter en Instagram én wordt lid van onze Facebook-groep om mee te praten!