Quiz: Hoeveel weet jij over Duncan Laurence?
Bron: AVROTROS

Quiz: Hoeveel weet jij over Duncan Laurence?

Geschreven door Marit Bosman Laatste update:

Na 45 jaar wist Duncan Laurence éindelijk het Songfestival te winnen voor ons land, maar hoeveel weet jij over onze Songfestival-held? Test je kennis!

1. Waar komt de naam Laurence vandaan?

A. Via Duncan zijn moeder

B. Het is zijn tweede naam

C. Het heeft geen betekenis

D. Een bijnaam van vroeger 

2. Hoe heet het nieuwste album van Duncan Laurence?

A. Small Town Boy

B. Worlds On Fire 

C. Loving You Is A Losing Game

D. A Big Arcade

3. Duncan speelde ook in een bandje. Hoe heet deze groep?

A. RANI 

B. Music’special 

C. The Vampires 

D. The Slick And Suited 

4. Wat is de echte achternaam van Duncan?

A. De Boer

B. De Jong

C. De Moor

D. Laurence 

5. Als hoeveelste moest Duncan optreden in de tweede halve finale?

A. 6e

B. 9e

C. 13e

D. 16e

6. Wie heeft er NIET meegeschreven aan Arcade?

A. Paul Famous

B. Joel Sjoo

C. Will Knox

D. Wouter Hardy

7. Maak de zin af “I've spent all of the love I saved”

A. I got addicted to a losing game

B. We were always a losing game

C. Small-town boy in a big arcade

D. All I know, all I know

8. Met wie heeft Duncan het nummer Feel Something gemaakt?

A. Fletcher 

B. Martin Garrix

C. Armin van Buuren 

D. Troye Sivan 

9. Wat is Duncan zijn lievelingseten?

A. Patat

B. Sushi

C. Burgers

D. Chocolade

10. In welk Amerikaans programma mocht Duncan optreden?

A. The Today Show

B. The Late Late Show with James Corden

C. Jimmy Kimmel Live

D. Music Always 

Antwoorden: 1A, 2A, 3D, 4C, 5D, 6A, 7B, 8C, 9B, 10A

Hoeveel vragen had jij goed? Laat het ons weten via social media!