Daði Freyr maakt zijn eigen bier en taart voor Anxhela Peristeri
Bron: EBU

Daði Freyr maakt zijn eigen bier en taart voor Anxhela Peristeri

Geschreven door Marit Bosman Laatste update:

De inzendingen van het Songfestival zijn zich druk aan het voorbereiden voor Rotterdam. Wij struinen iedere donderdag de socials af en volgen de artiesten in hun voorbereiding.

Omdat er een kans is dat niet iedereen naar Rotterdam af kan reizen in mei nemen alle songfestivalartiesten een tape van tevoren op, waaronder ook Stefania. De 17-jarige zangeres mag dan wel Nederlands zijn, maar ze hoort met haar Griekse roots natuurlijk bij de Griekse delegatie. Ze is erg trots op haar team zegt ze.

De IJslandse Daði Freyr kan weer iets van zijn bucketlist afstrepen. Hij heeft zijn eigen Eurovision bier gebrouwen. Hij had zijn nummer “10 years” beter “10 beers” kunnen noemen. Proost Daði! 

Complimenten krijgen van fans is heel leuk, maar fanart ontvangen is nog toffer! De Spaanse Blas Canto kreeg wel een hele mooie tekening toegestuurd van fan Saray! 

Anxhela Peristeri uit Albanie viert haar verjaardag op een bijzondere manier. Ze heeft een speciale Eurovision taart voor haar verjaardag. De vraag is of ze hem natuurlijk volledig zelf heeft opgegeten. 

Het is ook feest voor Efendi uit Azerbeidzjan! Haar inzending voor het songfestival in Rotterdam Mata Hari heeft al 1 miljoen views weten te behalen! Dat is een grote mijlpaal. 

Elke week precies weten wat de Songfestival artiesten van dit jaar beleven? Iedere donderdag praten wij je bij op Songfestival Update!