Bookmakers worden nog niet warm van Jeangu Macrooy
Bron: eurovisionworld

Bookmakers worden nog niet warm van Jeangu Macrooy

Geschreven door Frank Hoks Laatste update:

Na veel bombarie over het uitlekken gisterochtend op verschillende sites zoals Apple Music, Youtube en zelfs via de publieke radio werd het het nummer gisteren tijdens de DWDD gepresenteerd aan het Nederlands publiek. Ondanks hij het niet live zong werd wel de videoclip getoond en had vanaf iedereen toen iedereen een mening.

De reacties zijn dan verschillend van het festival niet opnieuw willen winnen tot een echt verhaal wat je van begin tot einde je meetrekt. De fans zijn verdeeld, maar de bookmakers zijn heel duidelijk. Voordat het nummer bekend gemaakt werd stond Nederland nog op een 19de plaats. en gedurende de dag al stijgend naar een 17de plaats. Vandaag de dag na de bekendmaking nadat alle bookmakers goed hun zaken op orde kunnen stellen is Nederland terug te vinden op plek nummer 14. Vergeleken met Arcade vorig jaar wat toen gelijk naar nummer 2 steeg is dat natuurlijk wat teleurstellend.

De bookmakers geven op dit moment hun voorkeur aan IJsland, die met een funky jaren 80 hit het songfestival te winnen (iets wat ze tot vandaag nog niet is gelukt). Op plek 2 vinden Litouwen met een zeer komische act. (waarvan het dansje een bijzonder geval is zullen we maar zeggen). Plek 3 is voor Bulgarije  wat hun liedje Tears getting sober. De helft van de landen heeft hun inzending pas bekend gemaakt. Het kan morgen weer totaal anders zijn.