Paul de Leeuw in tweede uitzending Beau

Paul de Leeuw in tweede uitzending Beau

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Paul de Leeuw is vanavond te gast in de tweede uitzending van de talkshow van Beau van Erven Dorens. De presentator komt vertellen over het nieuwe seizoen van de voormalige NPO 3-show Ranking the Stars, dat woensdag begint op RTL5. Dat heeft RTL4 vandaag bekendgemaakt.

Ook RTL’s techjournalist Daniël Verlaan is te gast om te praten over Dream or Donate. Door het verdwenen geld lopen de gemoederen bij het crowdfunding-platform hoog op. Oprichter Robert-Jan Mastenbroek wordt verdacht van oplichting, maar volgens hem hebben hackers het geld gestolen.

Van Erven Dorens had maandag Tweede Kamerleden Thierry Baudet en Theo Hiddema op zijn bank. Het tweetal domineerde afgelopen zomer het nieuws door de onrust binnen hun partij Forum voor Democratie. De eerste uitzending van Beau trok maandagavond 650.000 kijkers, iets minder dan concurrent Jinek.

De reacties op de eerste uitzending waren erg wisselend. “Ik vind het HEERLIJK luisteren”, schreef columnist Ebru Umar op Twitter. “Ik had er meer van verwacht”, schreef iemand anders. Beau was erg gespannen. “Het is angstaanjagend, maar aan de andere kant ook een soort verlangen”, zei hij in RTL Boulevard.

Beau is elke werkdag om 22:30 uur te zien op RTL4. Je kunt Beau terugkijken op Gids.tv.

Foto: RTL