Paul de Leeuw begint YouTube-kanaal

Paul de Leeuw begint YouTube-kanaal

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Paul de Leeuw begint zijn eigen YouTube-kanaal, dat heeft hij bekendgemaakt in een livestream op Facebook. De populaire BNN-VARA-presentator heeft zijn eigen YouTube-kanaal gelanceerd en heeft grote plannen. Ook zal hij regelmatig een livestream starten op zijn Facebook-pagina.

In de komende maanden staat er op het YouTube-kanaal iets groots te gebeuren, maar wat dat is laat Paul nog even in het midden. Wel zegt de presentator dat het iets te maken heeft met Filmpje!, de bioscoopfilm uit 1995 waarin Paul de Leeuw als Bob en Annie de Rooij schitterde.

Op Facebook gaat Paul de Leeuw iedere dag om 19:00 uur live. Tijdens de livestream laat de presentator zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij de voorstelling Moeders & Zonen, waarin De Leeuw momenteel samen met Freek Bartels en Anne-Wil Blankers in te zien is.

Komende zomer is De Leeuw ook weer op televisie te zien als presentator in Ranking The Stars, waarvan de opnames komend weekend beginnen, en in het najaar presenteert Paul weer een nieuw seizoen van De Kwis, de tv-show met Joep van Deudekom, Rob Urgert, Niels van der Laan en Jeroen Woe.