Linda de Mol in Jinek over nieuwe functie bij Net5

Linda de Mol in Jinek over nieuwe functie bij Net5

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Linda de Mol is vanavond te gast in Jinek om te praten over haar nieuwe functie als creatief directeur van vrouwenzender Net5. Talpa Network maakte vandaag bekend dat zij het platform LINDA overnemen en zij LINDA-hoofdredacteur Jildou van der Bijl en Linda inlijven als creatief directeuren van Net5.

Het bedrijf van haar broer John de Mol gaat een samenwerking aan met Mood for Magazines, de uitgeverij van LINDA. De twee bedrijven gaan vanaf 1 maart nauw met elkaar samenwerken om de bestaande platformen van de crossmedia uitgeverij te versterken en om nieuwe te ontwikkelen.

Jildou en Linda zullen als creatief directeuren van Net5 hun kennis en ervaring inzetten om de groeiambities van zowel LINDA als Net5 te versterken. “Ik verheug me er enorm op om samen met Jildou Net5 tot de leukste vrouwenzender van Nederland te maken”, zei Linda vanochtend in een persbericht.

Vorige maand werd al bekend dat Linda na onder meer Gordon en Johnny de Mol ook de overstap maakt van RTL4 naar de tv-zenders van John de Mol. De presentatrice neemt haar succesvolle RTL4-shows Postcodeloterij Miljoenenjacht, Weet ik Veel, Linda’s Zomerweek en Oh Wat een Jaar mee naar SBS6.

Jinek is vanavond om 23.00 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1.

Foto: Roy Beusker