Extra Christmas Show in Ziggo Dome

Extra Christmas Show in Ziggo Dome

Geschreven door Pieter Jongsma

De animo voor de familievoorstelling The Christmas Show, deze kerstvakantie in de Ziggo Dome, is zo overweldigend, dat er een extra vijfde show in verkoop gaat. Dit maakte Carlo Boszhard zojuist bekend op Instagram.

Carlo Boszhard: ''Een vijfde show op zondag 23 december om 20.00 uur! Wat ontzettend geweldig dat zo veel mensen de start van Kerst met ons willen vieren. De afgelopen jaren is The Christmas Show uitgegroeid tot dé familieshow van het jaar, waar magie en spektakel samenkomen. We zijn inmiddels al erg druk met de voorbereidingen en ik kan iedereen beloven dat het meer Kerst wordt dan ooit. Met deze hartverwarmende show voor de hele familie is een sfeervolle invulling voor de feestdagen 100% gegarandeerd."

Op 22 en 23 december zijn Carlo Boszhard, Buddy Vedder, Fred van Leer, Berget Lewis, Pip Pellens, Esmée van Kampen, Ger Otte en Celinde Schoenmaker vijf keer te zien in de spectaculaire kerstshow, die voor veel families geldt als de start van de Kerst. Dit jaar met de compleet nieuwe voorstelling, Assepoester en het Kerstbal.