JayJay Boske zoekt kandidaten voor nieuwe gameshow

JayJay Boske zoekt kandidaten voor nieuwe gameshow

Geschreven door Pieter Jongsma

JayJay Boske zoekt voor een nieuw Spike programma vriendengroepen die wel van een uitdaging houden. In de game show The Spike Room gaan vier vrienden, vier opdrachten, één doel: tickets winnen voor een onvergetelijke once-in-a-lifetime ervaring.

IJszwemmen in Rusland, samen naar Burning Man, zandboarden in de Sahara: het kan allemaal. In ruil daarvoor moeten jij en je vrienden alleen even een paar opdrachten uitvoeren.

"Ben je net als JayJay niet bang om een geblendeerde mix van orgaanvlees en nog half levende maden naar binnen te werken om jouw doel te bereiken?", luidt de kandidatenoproep.

Volgens presentator JaJay Boske kan dit wel eens de meeste hilarische spelshow van de Nederlandse televisie worden. "De opdrachten zijn next level en ik heb er zelf ook een aantal bedacht. Het is de ultieme test voor elke vriendengroep om erachter te komen of jij en je vrienden echt alles voor elkaar over hebben. En als dat zo is? Dan winnen jullie de meest onvoorstelbare toffe prijzen. Het programma is niet besteed aan watjes. De mensen thuis kunnen vast klaar gaan zitten, want dit wordt smullen."

The Spike Room is vanaf 16 juli iedere maandag om 21.30 uur te zien op Spike.

Foto: RTL / Olivier Thijssen