Jan Jaap van der Wal in De Slimste Mens ter Wereld

Jan Jaap van der Wal in De Slimste Mens ter Wereld

Geschreven door Pieter Jongsma

Jan Jaap van der Wal neemt plaats in de jury van de Vlaamse quiz De Slimste mens ter wereld. Naast Van der Wal is ook Marc-Marie Huijbregts te zien.

In de Nederlandse versie De Slimste mens is enkel Maarten van Rossem jurylid, in de Belgische versie ligt dat net iets anders. Het programma heeft in belgië maarliefst 12 juryleden.  Philippe Geubels, Jeroom, Marc-Marie Huijbregts, Bart Cannaerts, Jonas Geirnaert, Sven De ­Leijer, Maaike Cafmeyer, Karen Damen (K3), Stefaan Degand, Wim Helsen, Jan Jaap van der Wal en Sam Gooris maken deel uit van de jury.

"Juryleden hebben eigenlijk de moeilijkste taak in het programma. Iedereen verwacht humor. Je weet dat je moet scoren en dat is echt niet gemakkelijk. Dus ik ben heel blij met deze twaalf natuurtalenten. Hun opdracht is niet te onderschatten. Ondertussen ben ik ook wel in behandeling voor mijn eigen lach.", zo legt presentator Erik van Looy uit.

Dit seizoen doen verschillende bekende Nederlanders mee. Zo is Johan Boskamp, Sean Dhondt te zien en Evi Hanssen schuift aan.

Foto: Screenshot RTL Late Night