Tweede seizoen Naar Bed Met Irene start in 2018

Tweede seizoen Naar Bed Met Irene start in 2018

Geschreven door Pieter Jongsma

Het tweede seizoen van Naar Bed met Irene is pas in het voorjaar van 2018 te zien bij SBS6. Eerder werd bekend dat het programma mogelijk dit najaar al zou gaan terugkeren maar dat zit er niet in. Zo vertel Moors in De Telegraaf. “In Bed Met Irene krijgt een tweede reeks in het voorjaar“

Naar Bed Met Irene ging afgelopen november in première op SBS6. Het programma ging moeilijk van start en na twee live afleveringen werd besloten het programma op te nemen. Eerder liet Moors aan Shownieuws weten dat er een vervolg komt.  “Ik weet niet of ik het wel of niet mag zeggen, maar ik ga het gewoon zeggen want ik ben er heel blij mee: het komt gewoon terug in het najaar. Ik weet niet of ik het mag zeggen, maar ik heb het gezegd.”

Het programma wist het hele seizoen gemiddeld rond de 300.000 kijkers te trekken. Met uitschieters tot een half miljoen. Moors laat verder weten nog in gesprek te zijn over het vervolg op haar andere programma's. “De Vreemde Eend kende een valse start. Ik vond het geen slecht programma, maar mensen hadden ik-weet-niet-wat-voor-show verwacht terwijl het een klein panelprogramma was.”

“Over smaak valt te twisten, met Rudolph van Veen, was heel leuk. Hmm, ik moet nog maar eens vragen of dat ook terugkomt. Het zat op een lastige tijd”.

Foto: SBS