'De TV Kantine gaat weer open'

'De TV Kantine gaat weer open'

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Het RTL4-programma De TV Kantine krijgt mogelijk een nieuw seizoen, dat zei Albert Verlinde maandagavond in RTL Boulevard. Volgens de entertainmentdeskundige worden er gesprekken gevoerd tussen RTL4 en Carlo Boszhard en Irene Moors over een mogelijk nieuw seizoen.

In de TV Kantine kwamen alle Bekende Nederlanders (BN-ers) langs voor een kopje koffie of een lekker broodje. Alle BN-ers werden gepersifleerd door Carlo Boszhard en Irene Moors. Dit gouden duo heeft al meerdere seizoenen van dit succesvolle programma gemaakt.

Maar er waren ook vaak gastoptredens. Zo was Chantal Janzen ook vaak te zien om naast Carlo en Irene te schitteren. Kim-Lian van der Meij, Frans Bauer, Lieke van Lexmond en Ruben Nicolai waren ook wel eens te zien. Vooral de naam van Chantal Janzen bleef lang hangen. Zij werd gezien als de opvolgster van Irene in de TV Kantine. Zeker nu Irene haar overstap maakte van RTL naar SBS6. 

De deur naar de TV Kantine werd op een kier gezet. Zou de deur nog open gaan? Of blijft de leukste kantine van Nederland voor eeuwig gesloten? Volgens Albert Verlinde zijn er op dit moment gesprekken met Irene, die dit jaar de overstap maakte naar SSB6. Een nieuw seizoen van de TV Kantine zonder Irene zou niet gemaakt kunnen worden.

Wanneer de deuren van de TV Kantine weer geopend worden is nog niet bekend. Momenteel zijn Carlo en Irene niet meer te zien op televisie. Vorige week zondagavond sloot Carlo zijn tv café af. Na de zomer zal het tweede seizoen van start gaan. Zaterdagavond sloot Irene haar spelprogramma, De Vreemde Eend, af bij SBS6. Dit was niet het succes waar SBS6 op gehoopt had.

Bekijk de TV Kantine terug via TVblik.