KRO-NCRV vernieuwt opnieuw Hello Goodbye

KRO-NCRV vernieuwt opnieuw Hello Goodbye

Geschreven door Pieter Jongsma

NPO1 komt vanaf september met een nieuw seizoen Hello Goodbye. In het programma gaat presentator Joris Linssen op zoek naar verhalen achter het nemen van afscheid en hereniging.

Vorige jaar werd het programma gepresenteerd door Linsen en Yvon Jaspers, Jaspers is dit seizoen niet meer te zien. "Hello Goodbye is in een nieuw jasje gestoken maar de basis blijft natuurlijk hetzelfde. Spontane gesprekken met echte mensen".

Nu Joris Linssen het programma zonder Yvon Jaspers presenteert merkt die hoe bijzonder het programma is. "Terug op het oude nest heb ik gemerkt hoe bijzonder Hello Goodbye is. De echtheid van dit programma is ongeëvenaard. De verhalen blijven verrassen en geven een goed beeld van wat er momenteel speelt in onze samenleving", zo laat presentator Joris Linssen weten.

In de eerste aflevering van een nieuw seizoen Hello Goodbye wacht een aanstaande bruid op haar Canadese ouders. Ook vertelt een jonge Afghaanse vrouw dat ze 17 jaar met haar gezin in een asielzoekerscentrum heeft doorgebracht, heeft Joris een bijzonder gesprek met een jongen over zijn gokverslaving en zien twee goede oude vrienden elkaar voor het laatst in hun leven.

Hello Goodbye, vanaf donderdag 7 september, 20.30 uur op NPO1

Foto: KRO-NCRV