‘Joris Linssen en Katja Schuurman presenteren Hello Goodbye’

‘Joris Linssen en Katja Schuurman presenteren Hello Goodbye’

Geschreven door Daniël Schalk

Joris Linssen gaat het NCRV-programma Hello Goodbye weer presenteren, dat onthulde Albert Verlinde vanavond in RTL Boulevard. Vorig seizoen nam Klaas Drupsteen het stokje van Linssen over maar de presentator keert komend seizoen weer terug.

Joris Linssen gaat Hello Goodbye niet alleen presenteren, hij vormt samen met Katja Schuurman een nieuw presentatie duo. Gister werd bekend dat de KRO-NCRV niet veder gaat met Klaas Drupsteen, de presentator zou niet bekend genoeg zijn voor Hello Goodbye en Nederland 1.

Na het ontslag van Klaas Drupsteen bij de KRO-NCRV werden er in Hilversum vele namen genoemd als nieuwe presentator van Hello Goodbye, de namen van Yvon Jaspers, Rob Kamphues, Arie Boomsma en Katja Schuurman werden genoemd.

Er gingen ook verhalen rond dat de NCRV geen KRO-gezicht zou willen als nieuwe presentator voor Hello Goodbye en daarmee vielen Yvon Jaspers, Rob Kamphues, Arie Boomsma direct af.

Ook Katja Schuurman verdween snel uit beeld als opvolger van Klaas Drupsteen, de presentatrice ontkende gisteravond in RTL Boulevard dat zij Hello Goodbye zou gaan presenteren. Toch blijkt dat Schuurman het programma gaat presenteren. Albert Verlinde zei vanavond in RTL Boulevard dat Joris Linssen samen met Katja Schuurman Hello Goodbye gaat presenteren.