Albert Verlinde stopt met RTL Live

Albert Verlinde stopt met RTL Live

Geschreven door Daniël Schalk

Albert Verlinde stopt met de presentatie van het RTL4-programma RTL Live. Dat bevestigt Verlinde vandaag aan het Algemeen Dagblad. Albert keert na de zomer niet meer terug op televisie, omdat hij zijn presentatiewerk niet langer kan combineren met zijn musicalbedrijf Stage Entertainment.

Verlinde, die jarenlang hét gezicht van het dagelijkse RTL4-programma RTL Boulevard was, bevestigt het nieuws tegenover de krant vanaf zijn vakantieadres in Portugal. “Ik heb de keuze net gemaakt. Daar is aan het strand liggen ook goed voor, om knopen door te hakken”, zegt de presentator.

Nadat bekend werd dat Verlinde zou stoppen met RTL Boulevard, onthulde RTL4 dat de entertainmentdeskundige de nieuwe dagelijkse talkshow RTL Live zou gaan presenteren. Eerst presenteerde hij RTL Live afwisselend met Angela Groothuizen, maar die stopte begin dit jaar al als presentatrice.

Groothuizen werd in de talkshow opgevolgd door Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull. Volgens Verlinde is RTL wel van plan om komend najaar door te gaan met RTL Live. “Volgens mij willen ze het programma meer linken aan Koffietijd”, laat de directeur van Stage Entertainment aan de krant weten.

Foto: RTL / Nick van Ormondt