Albert Verlinde haalt Teletekst met Boulevard-vertrek

Albert Verlinde haalt Teletekst met Boulevard-vertrek

Geschreven door Daniël Schalk

Albert Verlinde heeft met het nieuws dat hij na 15 jaar stopt als entertainmentdeskundige in RTL Boulevard NOS Teletekst gehaald. Op Teletekst-pagina 101, waarop het laatste nieuws van het NOS Journaal te vinden is, is te lezen dat Albert Verlinde vertrekt bij het RTL4-programma.

‘Verlinde stopt bij RTL Boulevard’, staat bovenaan op Teletekst-pagina 101. Onder Verlinde staat het nieuws over Dick Advocaat, die vertrekt bij Oranje, en de kijkcijfers van de Olympische Spelen in Rio. Op pagina 121, de pagina van ‘Kort nieuws binnenland’, gaat het nieuws verder.

“Albert Verlinde stopt na 15 jaar bij RTL Boulevard. Op 26 augustus is hij daar voor het laatst te zien. Hij vindt dat het tijd wordt voor een volgende stap. “Het waren fantastische jaren met meer dan 2600 uitzendingen waar ik met hart en ziel deel van uitmaakte”, zegt Verlinde”, luidt de tekst.

Verlinde deelt op Teletekst een pagina met het nieuws over een kippenschuur in het Drentse Orvelte, dat is afgebrand. “De 15.000 kippen hebben de brand niet overleefd. De woning van het bedrijf bleef ongeschonden. Een andere schuur die ook afbrandde, stond leeg”, valt er te lezen.

RTL maakte maandagochtend bekend dat Albert Verlinde na 15 jaar lang het gezicht te zijn geweest van RTL Boulevard stopt met het programma. Op vrijdag 26 augustus heeft de entertainmentdeskundige zijn laatste uitzending, waarin met Albert uitgebreid wordt teruggeblikt op de afgelopen jaren.

[caption id="attachment_35856" align="aligncenter" width="544"] Schermafbeelding van Teletekst-pagina 121 met het nieuws over Albert Verlinde.[/caption]