MAX herdenkt Sandra Reemer met compilatie Gouden Jaren

MAX herdenkt Sandra Reemer met compilatie Gouden Jaren

Geschreven door Daniël Schalk

Omroep MAX zendt vanavond in verband met het overlijden van Sandra Reemer een compilatie van Gouden Jaren uit. Om 00:30 uur is op tv-zender NPO 1 een compilatie van het Omroep MAX-programma te zien, waarin de zangeres en tv-presentatrice begin dit jaar te zien was.

Drie maanden geleden, in maart, kwam het nieuws naar buiten dat er borstkanker bij Reemer was geconstateerd. Ze liep toen al maanden rond met een knobbeltje in haar borst, ook in haar geboorteland Indonesië tijdens de opnames van het NPO 1-programma Gouden Jaren.

Toen Reemer terugkwam van de opnames van Gouden Jaren, dat afgelopen januari en februari werd uitgezonden door Omroep MAX, belde de huisarts haar op om actie te ondernemen. “Dat heb ik gedaan en toen kreeg ik de diagnose: borstkanker”, vertelde Reemer afgelopen maart aan De Telegraaf.

AVROTROS zendt zaterdag, 10 juni, vanaf 20:00 uur een eerbetoon aan Sandra Reemer uit op themakanaal NPO Best. Het wordt een eerbetoon met veel muziek, maar meer is er nog niet bekend. “Het eerbetoon wordt namelijk op dit moment gemonteerd”, laat een woordvoerder aan Showbizznetwork.nl weten.

Foto: Omroep MAX