RTL7 met extra uitzendingen Voetbal Inside vanwege Ajax

RTL7 met extra uitzendingen Voetbal Inside vanwege Ajax

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

RTL7 komt aanstaande vrijdag, volgende week maandag en mogelijk ook volgende week donderdag met extra uitzendingen van Voetbal Inside. De mannenzender besteedt veel aandacht aan de finale van de UEFA Europa League tussen de Amsterdamse club Ajax en Manchester United.

Ajax neemt het volgende week woensdag, 24 mei, in de spannende finale op tegen Manchester United met als doel voor het eerst sinds 1995 weer een Europese hoofdprijs te bemachtigen. Komende vrijdag komt RTL7 met een extra Voetbal Inside met oud-Ajaxcoach Aad de Mos als gast.

Ook volgende week maandag, 22 mei, is er een extra uitzending van Voetbal Inside, dan schuift Telesport-journalist Valentijn Driessen aan bij de mannen van VI om vooruit te blikken. Mocht Ajax erin slagen de finale te winnen, komt RTL7 donderdag opnieuw een extra uitzending van Voetbal Inside.

De spannende voetbalavond begint volgende week woensdag om 19:00 uur met een voorbeschouwing vanuit de studio in Stockholm. Frank de Boer en Aad de Mos schuiven aan als analisten naast presentator Wilfred Genee. Verslaggevers Marcel Maijer en Simon Zijlemans zijn ook ter plaatse.

Daarnaast wordt er live geschakeld met het Museumplein, waar naar verwachting, honderdduizend Ajax-fans de finale kijken. Om 20:45 uur start op RTL7 de wedstrijd met aansluitend de huldiging en de nabeschouwing. De wedstrijd is ook te volgen via een livestream op het online platform Voetbal Inside.

Bekijk Voetbal Inside op TVblik.nl/voetbal-inside

Foto: RTL