NTR-talkshow De Nieuwe Maan verhuist naar prime time

NTR-talkshow De Nieuwe Maan verhuist naar prime time

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De talkshow De Nieuwe Maan verhuist van de late vrijdagmiddag naar dinsdagavond prime time. De wekelijkse talkshow van de publieke omroep NTR, waarin er aandacht is voor ontwikkelingen binnen de moslimgemeenschap, is vanaf morgenavond wekelijks om 21:20 uur te zien op NPO 2.

Presentatrice Nadia Moussaid ontvangt morgen journalist Tijs van den Brink, Imam Suhayb Salam van de salafistische organisatie alFitrah en De Kanttekening-hoofdredacteur Mehmet Cerit. Nieuw in de talkshow is de rubriek van Danny Ghosen, waarin hij de stemming onder moslims peilt.

De publieke omroep hoopt op het nieuwe tijdstip op NPO 2 meer kijkers te bereiken. “De NTR vindt dat De Nieuwe Maan een breder publiek verdient en heeft er daarom hard voor geijverd het programma op prime time te krijgen”, laat een woordvoerder van de omroep aan Showbizznetwork.nl weten.

Afgelopen vrijdag trok het programma slechts 80.000 kijkers op de late vrijdagmiddag. Of het programma het op prime time beter zal doen, zal woensdag blijken uit de kijkcijfers. De Nieuwe Maan krijgt het niet makkelijk, want de talkshow moet concurreren met de eerste halve finale van het Songfestival.

De Nieuwe Maan is vanaf morgen, wekelijks, om 21:20 uur te zien op NPO 2.

Bekijk De Nieuwe Maan op TVblik.nl/de-nieuwe-maan

Foto: NTR / Geert Broertjes