WK Voetbal én RTL 8 Keuzefilm Maand vandaag officieel van start

WK Voetbal én RTL 8 Keuzefilm Maand vandaag officieel van start

Geschreven door Pieter Jongsma

Niet alleen het WK Voetbal wordt vandaag afgetrapt; bij RTL 8 start deze donderdag namelijk officieel de RTL 8 Keuzefilm Maand. Sinds 2 juni konden kijkers via rtl8.nl stemmen welke film zij vandaag en morgen op prime time bij de zender willen zien. De eindstand is inmiddels bekend: vandaag wordt om 20.30 uur de romantische comedy ‘My Best Friend’s Wedding’ met Julia Roberts, Dermot Mulroney en Cameron Diaz uitgezonden.

Morgen is Russel Crowe in ‘A Good Year’ te zien als succesvolle bankier die naar Frankrijk afreist om de geërfde wijnboerderij van zijn oom zo snel mogelijk te verkopen. Bovengenoemde films ‘wonnen’ van hun tegenstanders ‘Along Came A Spider’ en ‘Ciske de Rat’.

De RTL 8 Keuzefilm Maand is er voor iedereen die even geen zin heeft in opstellingen, buitenspelregels en tussenstanden, maar wel in lekkere, spannende en mooie films. Tot en met vrijdag 11 juli bepaalt de kijker zelf welke film er prime time op doordeweekse dagen wordt uitgezonden bij de vrouwenzender. Wekelijks staan er op rtl8.nl voor elke werkdag twee nieuwe filmtitels waar de kijker op kan stemmen. De films met de meest behaalde stemmen worden de week erop uitgezonden. Kijkers die hun stem uitbrengen, maken elke week kans op verschillende verwenpakketten.

Donderdag 12 juni tot en met vrijdag 11 juli prime time op doordeweekse dagen.