O’G3NE met ‘Lights and Shadows’ naar Songfestival

O’G3NE met ‘Lights and Shadows’ naar Songfestival

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

O’G3NE heeft vrijdagochtend in Amsterdam hun Songfestival-nummer ‘Lights and Shadows’ gepresenteerd. De meidengroep zal Nederland met de opbouwende powerballad vertegenwoordigen in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017 in Kiev op donderdag 19 mei.

Het nummer is een ode aan de moeder van de drie zussen, die een zeldzame bottumor heeft. De eerste reacties op het nummer ‘Lights and Shadows’ zijn erg positief. O’G3NE zingt het nummer vrijdagavond voor de eerste keer live op televisie bij Humberto Tan in RTL Late Night op RTL4.

Vorig jaar werd Nederland in Stockholm elfde met Douwe Bob. De singer-songwriter vertegenwoordigde Nederland met het nummer ‘Slow Down’. Het Eurovisie Songfestival 2016 werd gewonnen door de Oekraïense inzending Jamala, die haar land vertegenwoordigden met het nummer ‘1944’.

Bekijk en luister hieronder het Songfestival-nummer van O'G3NE:

Showbizznetwork TV komt vanaf maandag, 6 maart, met de rubriek Songfestival Update. In de rubriek komt het laatste nieuws over het Eurovisie Songfestival 2017 in Kiev aan bod. De eerste uitzending staat in het teken van het nummer van O’G3NE en komt maandag om 16:00 uur online.

Bekijk het Eurovisie Songfestival 2016 terug op TVblik.nl

Foto: AVROTROS / William Rutten