O’G3NE heeft Songfestival-nummer gekozen

O’G3NE heeft Songfestival-nummer gekozen

Geschreven door Daniël Schalk

O’G3NE heeft het nummer gekozen waarmee zij Nederland zullen vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2017. “Na een uitgebreide selectieprocedure weten we sinds kort met welk lied we Nederland in Kiev gaan vertegenwoordigen”, laten de zussen Lisa, Amy en Shelley weten.

De meidengroep, die in 2014 de talentenjacht The voice of Holland won, maakt hun nummer in maart bekend. “Wij zijn erg enthousiast en momenteel druk in de studio om van de demo een weergaloze productie te maken. Begin maart presenteren wij vol trots onze inzending", vervolgt O'G3NE.

O’G3NE wil het Songfestival naar Nederland halen. “Om dat te bereiken moeten we uiteindelijk van iedereen winnen dus maakt het niet uit wie we op het pad daar naartoe tegenkomen. Wij gaan uit van eigen kracht en zijn druk bezig om het juiste team op alle vlakken om ons heen te verzamelen.”

Gisteren, dinsdag 31 januari, heeft een loting bepaalt dat de meidengroep Nederland in de tweede halve finale op donderdag 11 mei zal vertegenwoordigen. O’G3NE is in de eerste helft van de tweede halve finale aan de beurt. De volgorde van de landen wordt op een later moment bekendgemaakt.

Bekijk het Eurovisie Songfestival 2016 terug op TVblik.nl

Foto: AVROTROS