Jan Versteegh doet verslag van Serious Request op NPO 3

Jan Versteegh doet verslag van Serious Request op NPO 3

Geschreven door Daniël Schalk

Jan Versteegh presenteert van 18 tot en met 24 december het tv-programma Serious Request, waarin verslag wordt gedaan van de actie van NPO 3FM. Met zijn studio pal naast het Glazen Huis in Breda wordt Jan de buurman van 3FM-dj’s Domien Verschuuren en Frank van der Lende.

Domien en Frank zullen vanuit het Glazen Huis 24 uur per dag live radio maken. Dit jaar voert 3FM voor het Rode Kruis actie voor slachtoffers van de stille killer longontsteking. Jan ontvangt diverse BN’ers, praat met deskundigen over de stille ramp en er komen acties uit het land aan bod.

3FM-dj Eva Koreman zal als razende reporter verslag doen van alles in en rondom het Glazen Huis. Geraldine Kemper reist het hele land door om mensen te bedanken die zich hebben ingezet voor Serious Request. Daarnaast zetten ook Lex Uiting en Sahil Amar Aïssa zich de hele week in voor de actie.

Voorgaande jaren werd het dagelijkse tv-verslag over de actie van radiozender NPO 3FM op NPO 3 gepresenteerd door BNN-gezicht Sophie Hilbrand. Vorig jaar werd zij bijgestaan door sidekick Tim Hofman, die dagelijks mensen bij de brievenbus van Het Glazen Huis in Heerlen naar hun acties vroeg.

Het programma Serious Request is van 18 t/m 24 december om 19:30 uur te zien op NPO 3.

Bekijk het tv-verslag van Serious Request op TVblik.nl

Foto: BNN/Frank Ruiter