Sander Hoogendoorn opent veiling Serious Request

Sander Hoogendoorn opent veiling Serious Request

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Sander Hoogendoorn heeft in zijn radioprogramma op NPO 3FM de veilingsite 3fm.nl/veiling van de actie 3FM Serious Request geopend. Vanaf 18 december, de dag dat het Glazen Huis op slot wordt gedaan, zijn alle items ook te bewonderen in de Niet In De Winkel Te Koop Winkel in Breda.

Tijdens 3FM Serious Request staat Hoogendoorn bekend als de Man met de Hamer. Hij veilt niet alleen de items die op de site staan, maar gaat ook langs bij bekende Nederlanders en interessante bedrijven om bijzondere items te scoren. Hiervan doet de dj dagelijks verslag op radio en tv.

Daarnaast opent Hoogendoorn op zondag 18 december de Niet In De Winkel Te Koop Winkel. Het veilinghuis is de gehele actieweek tussen 10:00 en 20:00 uur te bezoeken op de Halstraat 17 in Breda. Domien Verschuuren en Frank van der Lende sluiten zich dit jaar op in het Glazen Huis.

Met 3FM Serious Request 2016 zet NPO 3FM zich in voor kinderen die sterven aan longontsteking, een stille ramp die elke 35 seconden ergens ter wereld een kinderleven eist. Met de opbrengst van de jaarlijkse actie helpt het Rode Kruis om longontsteking te voorkomen en te behandelen.

Bekijk het tv-verslag van Serious Request op TVblik.nl

Foto: BNN/Rob van der Voort