Jan Kooijman verder met Dance Around The World

Jan Kooijman verder met Dance Around The World

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Het programma Dance Around The World met presentator Jan Kooijman en Ish Ait hamou krijgt een vervolg, dat heeft Kooijman zaterdagavond bekendgemaakt in de eerste uitzending van Naar bed met Irene. Jan was zaterdag de eerste gast van de late night show van Irene Moors.

Dance Around The World was maandag 22 augustus te zien in 3LAB, de experimentele tv-week van tv-zender NPO 3. In de show reizen Jan en Ish de wereld over om zich te verdiepen in dansstijlen uit verschillende landen. De twee dansers proberen de dansstijlen onder de knie te krijgen.

De NPO 3-kijkers waren afgelopen augustus erg enthousiast over het programma Dance Around The World. “Wat een eerlijk en mooi programma”, reageerde een tv-kijkers. “Eindelijk een inhoudelijk en leuk dansprogramma!”, zei iemand anders. “Ik vind m leuk!”, schreef weer iemand anders.

Begin 2017 vinden de opnames van het volledige seizoen van Dance Around The World plaats en in het najaar van 2017 zal het programma te zien zijn bij KRO-NCRV. Tijdens 3LAB was het programma te zien op NPO 3, maar het is niet bekend waar Dance Around The World in 2017 te zien zal zijn.

Bekijk de pilot van Dance Around The World uit 3LAB terug op TVblik.nl.