Nieuwe De Leeuw-show heet Wie Steelt M'n Show?

Nieuwe De Leeuw-show heet Wie Steelt M'n Show?

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De werktitel van het nieuwe programma van Paul de Leeuw is Wie Steelt M'n Show?, dat heeft hij bekendgemaakt op Twitter. Het programma komt in 2017 op de buis. Eerder vertelde Paul al op Radio 538 dat hij aan een nieuwe televisieshow werkt daarin hij door Nederland reist.

In het programma kunnen mensen hun zang, dans of andere talenten aan De Leeuw laten zien. Het idee is gebaseerd op zijn laatste theaterprogramma. “Dat deed ik met een band en met mensen uit de zaal. Dat was een enorm groot succes en dat ga ik nu doorzetten op tv”, zei hij toen.

De presentator is opzoek naar kandidaten voor zijn nieuwe zaterdagavondprogramma. “Eerder had je Sint & De Leeuw en Adele & De Leeuw. Iedereen die iets kan, die kan zingen, musiceren of iets wil laten zien aan mij, kan dat bij mij doen. We gaan het land door”, verklapte De Leeuw op 538.

Hij vervolgde: “Je moet amateur zijn. Je moet dus niet je single willen pluggen. Je moet je auditie naar ons mailen en wij selecteren dan. We gaan naar Assen, Doetinchem, Rotterdam, Drachten. We bereiden niet veel voor. We weten alleen dat de zaal vol zit met mensen die iets aan mij willen zien.”

Bekijk Ranking The Stars op TVblik.nl/wie-steelt-mn-show