Nicolette Kluijver wordt verslaggever bij RTL Boulevard

Nicolette Kluijver wordt verslaggever bij RTL Boulevard

Geschreven door Daniël Schalk

Nicolette Kluijver wordt net als radio-dj Frank Dane verslaggever bij RTL Boulevard, dat zei Albert Verlinde dinsdagavond in RTL Boulevard. Kluijver neemt nu geregeld de plek van Winston Gerschtanowitz als presentator van RTL Boulevard over, als Winston afwezig is.

“Frank Dane meldde vanochtend op de radio dat hij verslaggever wordt en ik heb begrepen dat Nicolette Kluijver ook zoiets gaat doen”, zei Verlinde verbaasd tegen Nicolette, die dinsdagavond ook inval-presentator was. “Lekker het veld in”, voegde de presentatrice daaraan toe.

Met het vertrek van Albert Verlinde, de komst van Luuk Ikink en het nieuwe presentatieteam met Winston Gerschtanowitz, Beau van Erven Dorens én Ruben Nicolai en de verhuizing van de studio in de mediastad Hilversum naar Leidseplein 1 in Amsterdam verandert er veel bij RTL Boulevard.

Met het presentatieteam met Winston, Beau en Ruben is er geen inval-presentator meer nodig. Ook is er geen inval-Albert meer nodig, aangezien de entertainmentdeskundige in RTL Boulevard wordt vervangen door een co-presentator. Nicolette en Frank blijven zo wel aan het programma verbonden.

Of inval-Albert’s Marjolein Keuning en Mattie Valk ook bij het RTL4-programma werkzaam blijven is niet bekend. Inval-Albert Peter van der Vorst heeft via Twitter laten weten niet van plan zijn bij RTL Boulevard te vertrekken. “Ik blijf gewoon hoor!”, schreef de presentator dinsdag op Social Media.