Nabil Aoulad Ayad verlaat De Slimste Mens

Nabil Aoulad Ayad verlaat De Slimste Mens

Geschreven door Sebastiaan Boers

Woensdagavond was Nabil Aoulad Ayad nog De Slimste Mens. Maar donderdagavond liep het spel wel even anders. Hij moest het opnemen tegenover Thijs Zeeman en Manon Meijers. Beide spelers wisten meer seconden te verdienen. Met een score onder de 100 seconden werd hij niet De Slimste Mens van de donderdagavond.

Die eer ging donderdagavond naar Manon. Zij kwam al beste uit de bus en plaatste zich direct voor de aflevering van vrijdagavond. Hierdoor stonden Nabil en Thijs recht tegenover elkaar in de finale. In de finale was Thijs in het voordeel met een forse voorsprong. Het zag er niet rooskleurig uit voor Nabil.

Met slechts twee vragen in de finale werd het al duidelijk. De seconden van Nabil gingen hard onderuit. Thijs speelde de finale zo goed, dat Nabil werd weggespeeld. Hij moest De Slimste Mens al na twee aflevering verlaten. Vrijdagavond is Thijs in ieder geval weer te zien.

In de aflevering van vrijdagavond zullen Manon en Thijs het gaan opnemen tegen Joël Broekaert. Deze drie kandidaten zullen dan gaan strijden voor een plek in de aflevering van maandagavond. Wie er in de aflevering van maandagavond te zien zijn, zal vrijdagavond duidelijk worden. Zal Manon nog een aflevering op haar naam zetten?

De Slimste Mens is iedere werkdag om 20.25 uur te zien bij de KRO-NCRV bij NPO 2.

Bekijk De Slimste Mens terug via TVblik.