Lisa Michels nieuwe presentatrice Show Update

Lisa Michels nieuwe presentatrice Show Update

Geschreven door Daniël Schalk

Lisa Michels, die het in de tv-show K3 Zoekt K3 tot de finale schopte, gaat aan de slag voor Shownieuws als presentatrice van de Show Update. Lisa presenteert afwisselend met SBS6-presentatrices Celine Huijsmans en Airen Mylene de extra online-uitzendingen van Shownieuws.

Het SBS6-programma Shownieuws komt sinds afgelopen juni dagelijks met drie online uitzendingen op hun entertainmentplatform Show.nl. Verspreid over de dag brengt Shownieuws op haar website iedere dag drie extra uitzendingen, waarin het laatste entertainmentnieuws voorbijkomt.

De Show update verschijnt minimaal drie keer per dag op Show.nl en varieert in lengte en tijdstip op basis van het nieuwsaanbod. Naast de Show update wordt de positie van Show.nl nog meer versterkt en uitgebreid door exclusieve samenwerkingen met onder anderen NU.nl en Veronica Magazine.

Lisa Michels werd bekend door K3 Zoekt K3, de zoektocht van SBS6 en de Vlaamse tv-zender VTM naar de opvolgsters van K3’tjes Josje, Kristel en Karen. Lisa stond, net als Lauren De Ruyck en Jindra van Schaijk, in de finale van K3 Zoekt K3, maar verloor daarin van Marthe, Klaasje en Hanne.

Shownieuws is dagelijks om 18:10 uur en 22:50 uur te zien op SBS6 en de Show update is meerdere keren per dag, minimaal drie keer, te zien op Show.nl.

Bekijk Shownieuws op TVblik.nl/shownieuws