Kritische reacties op GTST-vervanger Nieuwe Tijden

Kritische reacties op GTST-vervanger Nieuwe Tijden

Geschreven door Daniël Schalk

RTL4-kijkers hebben maandag kritisch gereageerd op de nieuwe serie Nieuwe Tijden, de zomer-vervanger van Goede Tijden, Slechte Tijden. De dagelijkse serie ging maandag in première op het tijdslot van Goede Tijden, Slechte Tijden, dat momenteel van haar zomerstop geniet.

“Ben totaal niet onder de indruk van het programma #nieuwetijden”, reageert een tv-kijker. “Ze moeten de set en elkaar nog een beetje aan gaan voelen.. dan wordt het acteerwerk om door een ringetje te halen..”, schrijft een andere televisiekijker op Social Media-dienst Twitter.

Iemand anders schrijft: “Nee hoeft voor mij ook niet #nieuwetijden ik haak af.” Een 65-plusser vindt het echt een serie voor jongeren. “Ik weet niet of ik elke dag kijk. Oudere kijkers 65 plus haken denk ik af, misschien jongere ook wel. Ik ben niet enthousiast”, zegt de tv-kijker op Twitter.

Er zijn gelukkig ook mensen die Nieuwe Tijden wel leuk vinden. “Het is even wennen, maar ik denk dat ik dit echt leuk ga vinden!”, reageert een Nieuwe Tijden-fan. “Word best goed denk ik. Geef het een kans en oordeel niet na tien min. dat het slecht is”, zegt een andere tv-kijker maandag.

Nog niet iedereen heeft een mening over de serie. “Ik ben er nog niet uit wat ik van #nieuwetijden moet vinden”, reageert weer een andere kijker. Na de kritische reacties is de vraag of Nieuwe Tijden met haar kijkcijfers in de buurt weet te komen bij de kijkcijfers van Goede Tijden, Slechte Tijden.

De kijkcijfers van maandag worden dinsdagochtend bekendgemaakt.

[caption id="attachment_34317" align="aligncenter" width="509"] De cast van de nieuwe RTL4-serie Nieuwe Tijden.[/caption]

Bekijk Nieuwe Tijden op TVblik.nl/nieuwe-tijden