Gerard Joling praat zijn mond voorbij: 'Toppers stoppen'

Gerard Joling praat zijn mond voorbij: 'Toppers stoppen'

Geschreven door Sebastiaan Boers

Zanger en presentator Gerard Joling was zondagavond te gast in Carlo's tv café. Hierin wilde hij zijn nieuwe single promoten. Maar voordat hij wilde zingen wist Carlo Boszhard een onthulling bij Gerard los te krijgen. Gerard versprak zich door te zeggen dat de Toppers gaan stoppen. Meteen leek hij door te hebben dat Carlo's tv café een liveprogramma is.

Dit nieuws had nog niet naar buiten mogen komen. Maandagavond zouden Gerard, Jeroen van der Boom en René Froger exclusief hun verhaal doen bij Humberto Tan in RTL Late Night. Er waren al geruchten over de Toppers. Dit had alles te maken met een Facebookbericht. Hierin gaven zij aan dat zij toe te zijn aan iets nieuws. 

Maar nu is de exclusiviteit compleet weg. Meteen gingen Carlo en co-host Jamai Loman over tot de orde van de dag. Zij kondigen Gerard aan die zijn single ging zingen. Maar Gerard voelde een soort van schaamte. Hij had dit nieuws zeker niet openbaar mogen maken.

Maandagavond zullen de Toppers aangeven waarom zij gaan stoppen. Zij vinden het wellicht mooi geweest. Gerard gaat zich waarschijnlijk meer richten op presenteren en zijn solo carrière. Ook Jeroen zich  dan ook meer gaan richten op zijn solo carrière. Wat René na de Toppers zal gaan doen is nog niet bekend.

Maandagavond zijn de Toppers 'exclusief' te zien bij RTL Late Night. Dit is live te volgen vanaf 22.30 uur op RTL 4.

Bekijk Carlo's tv café terug via TVblik.