Natasja Froger presenteert nieuw seizoen Bouwval Gezocht

Natasja Froger presenteert nieuw seizoen Bouwval Gezocht

Geschreven door Pieter Jongsma

Natasja Froger heeft eindelijk een nieuwe presentatieklus bij RTL 4, ze gaat het nieuwe seizoen van Bouwval gezocht presenteren. Dat heeft de familiezender vandaag bekend gemaakt. De zender heeft momenteel een kandidaten oproep lopen waarin Froger te zien is.

“Heb je net een huis gekocht waar nog heel veel aan moet gebeuren of sta je op het punt om je huidige woning ingrijpend te verbouwen tot je ideale droomhuis? Aarzel dan niet en geef je nu op voor een gloednieuwe serie van Bouwval Gezocht.”

De meest interessante aanmeldingen worden door RTL 4 opgepakt. “Wie weet volgen wij jouw verbouwing, voorzien we je van bouwkundig advies en verhogen daarmee de waarde van jouw meest kostbare bezit.”

In Bouwval Gezocht gaan kandidaten hun bouwval omtoveren tot een waardevol paleisje, terwijl ze minimaal budget hebben. Bob Sikkes stond in vorige seizoenen de kandidaten bij me deskundig advies, er is niet bekend of die ook dit seizoen aanwezig is. Bouwval gezocht werd vanaf 2006 tot 2011 uitgezonden op RTL4, de presentatie van het laatste seizoen was in handen van Peter van de Vorst.

De zender kwam in 2013 met een buitenlandse versie, dat gepresenteerd werd door Irene Moors.

Bekijk TVblik.nl/bouwval-gezocht