Natasja Froger met nieuw RTL-programma Met Open Armen

Natasja Froger met nieuw RTL-programma Met Open Armen

Geschreven door Pieter Jongsma

Natasja Froger krijgt een nieuwe tv-programma bij RTL4. Dat maakt Natasje bekend in Weekblad Weekend. Eigenlijk had Froger deze zomer een lange vakantie met het gezin in de planning staan, maar die valt gedeeltelijk in het water.

“Ik heb net een nieuw programma aangeboden gekregen van RTL 4, dat al in september op televisie moet komen. Dat wordt een beetje druk, want we willen eigen op vakantie in juli“, geeft Natasje aan.

Mogelijk gaat het om het eerder aangekondigde programma Met Open Armen. Producent  Sky High TV laat weten; "Met Open Armen trekt de hele globe over. Er worden kinderen geadopteerd uit bijvoorbeeld Kenia, China, Taiwan, Nicaragua, de Verenigde Staten en Haiti. Het programma laat zien welke zaken ermee gemoeid zijn tijdens zo’n procedure. De ouders krijgen een mooi document dat ze later aan hun kinderen kunnen laten zien"

De kans dat het om dit programma gaat is wel er groot. Op de website van de producent is te lezen dat het programma in de loop van 2014 op de buis zal komen mogelijk heet RTL dit uitgesteld en word het nu als nog uitgezonden.