Toren C opent in september weer haar deuren

Toren C opent in september weer haar deuren

Geschreven door Sebastiaan Boers

Saaie kantoorbaan, vervelende collega's, geen koffieautomaat; allemaal ingrediënten voor een nieuw seizoen van Toren C. Deze humoristische serie keert vanaf september weer terug op de buis.

Medewerkster Els, gespeeld door Margôt Ros, maakte dit nieuws maandagochtend bekend. Heel veel zin lijkt Els er niet in te hebben, ze komt nu al vermoeid over. Dan moet het nieuwe seizoen nog van start gaat.

Naast Margôt is ook Maike Meijer natuurlijk weer te zien. Beide dames zetten de leukste typetje weer neer. Het kantoorleven is nog nooit zo leuk geweest als bij Toren C. Korte scenes met een flinke dosis humor is vanaf september weer te zien bij de VPRO op NPO 3.

Hoe het nieuwe seizoen er uit gaat zien is nog niet helemaal duidelijk. Feit is wel dat Els wederom van de partij zal zijn. Buiten Toren C is Maike ook druk met haar rol als familiemoeder in de Jumbo Supermarkt reclames. Hier is ze een keer niet als een bijzonder typetje te zien.

Maar misschien wel de leukste typetjes zijn de pubermeisjes die vaak rond de lift rondhangen. De magische woorden ''wat errug'' zijn woorden die ontzettend vaak terug komen. Inmiddels lijken deze woorden ook buiten Toren C een succes te zijn.

Ook in de bedrijfskantine is er altijd wel wat te beleven. De kantinejuffrouw Tiny maakt een hoop collega's blij met een lekkere maaltijd. Zij lapt de hygiëne regels aan haar laars. Ook haar medewerkster Ankie is een hilarisch typetje. Er gaat altijd wel weer eens iets mis in de bedrijfskantine van Toren C.

Vanaf september is het kantoorleven niet meer hetzelfde. Dan is het nieuwe seizoen van Toren C wederom te zien bij de VPRO op NPO 3.

Bekijk Toren C ook terug via TVblik.