Net5 stopt met Achter Gesloten Deuren

Net5 stopt met Achter Gesloten Deuren

Geschreven door Daniël Schalk

Net5 stopt voorlopig met het programma Achter Gesloten Deuren, de scripted realityserie wordt voorlopig op de plank gelegd bij de televisiezender.

“De afleveringen van dit seizoen Achter Gesloten Deuren die nog gepland staan, worden voorlopig uitgesteld”, laat het productiebedrijf van Achter Gesloten Deuren weten.

Het gemiddelde marktaandeel van Achter Gesloten Deuren is 10,6% in de doelgroep vrouw 20-34 jaar. Dat de reden zou zijn dat het programma niet genoeg scoort is niet waar, dat zegt producent Stepping Stone ook. “Dit heeft niets met de kwaliteit van de afleveringen te maken of dat we niet goed genoeg scoren, maar een bewuste keuze om tijd te maken hoe de zender de vooravond beter kan programmeren.”

Net5 bevestigd het nieuws van de tijdelijke stop van Achter Gesloten Deuren. “We zenden Achter Gesloten Deuren sinds donderdag voorlopig even niet meer uit. ” Als laatste voegt de producent er nog aan toe, “In 2015 zal gekeken worden hoe Achter Gesloten Deuren zal worden ingepland, zodat het programma beter tot zijn recht komt.”