SBS6-gezicht Viktor Brand presenteert Thuis op Zondag

SBS6-gezicht Viktor Brand presenteert Thuis op Zondag

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Viktor Brand zal na Patty Brard en Kees Tol aanschuiven naast Kim-Lian van der Meij, om samen het zondagmiddagprogramma Thuis op Zondag te presenteren. Nadat Dirk Zeelenberg heeft besloten te stoppen met het zondagmiddag-programma is SBS6 opzoek naar een opvolger.

Afgelopen zondag presenteerde Patty Brard samen met Kim-Lian het programma en aankomende zondag neemt Kees Tol plaats naast de presentatrice. Als laatste mag ook Viktor Brand, bekend van het SBS6-programma Shownieuws, een presentatieduo vormen met Van der Meij.

Brand maakte vrijdag zelf op radiozender 100% NL bekend dat hij volgende week zondag Thuis op Zondag zal presenteren, maar hij lijkt niet heel enthousiast over zijn nieuwe tv-klus. “Ik zou het heel leuk vinden om het af en toe keer te doen, maar elke zondag…”, zegt de presentator.

Het SBS6-gezicht vindt dat hij het al erg druk heeft. “Ik vind Thuis Op Zondag een heel leuk programma, ik denk dat het ook leuk is om het te presenteren en ik denk dat het ook wel bij me kan passen, maar ik heb best een drukke agenda qua vtwonen en het programma met Frank Visser.”

Daarnaast presenteert Brand ook nog op vrijdag het late avond-programma Shownieuws. “Het is ook wel leuk als ik nog een keer thuis ben”, zegt hij. Hij sluit niet uit dat hij de vaste presentator van Thuis op Zondag wordt. “Je weet het nooit. Laat ik het eerst maar één keer doen”, vervolgt de presentator.

Bekijk Thuis op Zondag op TVblik.nl/thuis-op-zondag