Aanmeldingen Idols 2017 al geopend

Aanmeldingen Idols 2017 al geopend

Geschreven door Daniël Schalk

Terwijl Idols 2016 nog moet beginnen, is het al mogelijk om je aan te melden voor Idols 2017. Op woensdag 23 maart keert de populaire talentenjacht Idols na acht jaar terug op televisie. Niet zoals acht jaar geleden op familiezender RTL4, maar op jongerenzender RTL5.

Momenteel zijn de opnames voor het vijfde seizoen van de talentenjacht in volle gang, maar op de website van Idols kunnen mensen zich nog steeds aanmelden, dit betekent dat mensen zich nu al kunnen aanmelden voor het zesde seizoen van de populaire talentenjacht.

Een woordvoerder van RTL laat aan Showbizznetwork.nl weten dat het om aanmelden voor een ‘eventueel’ seizoen gaat. “Mensen kunnen zich nog aanmelden voor een eventueel volgend seizoen. Het is dus nog niet zeker of er een volgend seizoen komt”, zegt de woordvoerder van RTL.

Mensen die zich aanmelden, zijn dus niet verzekerd van een auditie bij Idols. Of er in 2017 een nieuw seizoen zal komen van de talentenjacht, hangt waarschijnlijk af van de kijkcijfers van het vijfde seizoen op RTL5. Als Idols op RTL5 een succes blijkt te zijn, komt er misschien een zesde seizoen.

Idols was van 2002 tot en met 2008 een groot succes op RTL4. Afgelopen november maakte RTL bekend de talentenjacht Idols nieuw leven in te blazen RTL5. Idols trok jarenlang miljoenen kijkers op RTL4. Ruben Nicolai en Lieke van Lexmond zullen het nieuwe seizoen van Idols gaan presenteren.

Bekijk Idols op TVblik.nl/idols