Anouk zwanger van zesde kindje

Anouk zwanger van zesde kindje

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Zangeres Anouk is zwanger van haar zesde kindje, dat heeft de 40-jarige zangeres bekendgemaakt op Instagram. Bij de foto schreef Anouk de tekst ‘The Notorious B.I.G.’ De vader van haar zesde kindje is de 21-jarige Dominique Schellekens, over wie Anouk in september een nummer maakte.

Het is niet bekend hoelang Anouk al zwanger is. De zangers heeft drie kinderen, twee zoons en een dochter, uit haar huwelijk met Remon Stotijn, frontman van de rapformatie Postmen, en een zoon uit haar relatie met rapper Robert Coenen, beter bekend als de rapper Unorthadox.

Op 29 juni 2014 beviel ze van haar vijfde kind, opnieuw een zoon. De vader van het vijfde kind van de zangeres is basketballer Seraino Dalgliesh. Anouk liet al snel weten dat ze geen grootse toekomstplannen met de basketballer had. In maart 2015 werd haar nieuwe relatie bekend.

Er werd de afgelopen tijd al veel gespeculeerd over een zwangerschap, toen Anouk niet wilde opstaan tijdens de liveshow van The Voice Of Holland op vrijdag 18 december. Toen haar kandidaat Neda Boin afviel, kreeg Neda geen afscheidsknuffel van haar coach, iets wat normaal wel gebeurd.

Bekijk The Voice of Holland op TVblik.nl/the-voice-of-holland