Trijntje Oosterhuis is zwanger en verplaatst optredens

Trijntje Oosterhuis is zwanger en verplaatst optredens

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Trijntje Oosterhuis, die Nederland dit jaar vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival 2015 in Wenen, is zwanger. De 42-jarige zangeres is zwanger van haar derde kindje en verplaatst daardoor een aantal optredens, haar clubtour en haar optreden in de Heineken Music Hall.

Trijntje is uitgerekend in december en daardoor kunnen haar optredens dit najaar niet doorgaan. De zwangerschap van Trijntje is misschien ook de reden dat de zangeres tijdens haar optreden in Wenen voor een wijdt broekpak koos, om niet op te laten vallen dat ze zwanger is.

De zangeres heeft al twee zoons, de 10-jarige Jonas en 8-jarige Marijn. De twee zoons komen uit haar inmiddels ontbonden huwelijk met VARA-topman Sander van den Eeden. Trijntje en haar ex-man Sander gingen in 2012 uit elkaar na een huwelijk van 10 jaar.

Trijntje is nu zwanger van haar derde kind door gitarist en producer Alvin, de 43-jarige tweelingbroer van Trijntje’s Ladies of Soul-collega Berget Lewis. Trijntje heeft niet lang te tijd om na haar bevalling bij te komen. Op haar website liet ze weten gewoon deel te nemen aan de Ladies of Soul.

“Gelukkig was het mogelijk om enkele shows te verzetten”, aldus de zangeres. “Ik verheug me heel erg op deze clubtour, waarna ik met zwangerschapsverlof ga. In februari betreed ik gewoon weer het podium van de Ziggodome samen met de andere Ladies Of Soul, waar ik ook erg naar uitkijk.”