Arie Boomsma tekent contract bij Net5

Arie Boomsma tekent contract bij Net5

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Arie Boomsma heeft vanavond tijdens de SBS Jaarpresentatie zijn contact bij SBS getekend. De presentator maakte woensdagavond in RTL Late Night bekend dat hij bij KRO-NCRV vertrekt en aan de slag gaat voor SBS. Arie Boomsma zal vooral programma’s gaan maken voor Net5.

Kim-Lian van der Meij, die de SBS Jaarpresentatie samen met Viktor Brand presenteert, zei tijdens de presentatie dat het eigenlijk de bedoeling was dat de komst van Arie naar SBS tijdens de Jaarpresentatie bekend werd gemaakt. Arie vertrekt na zeven jaar bij KRO-NCRV.

“Na een aantal geweldige jaren bij KRO NCRV verheug ik me nu enorm op de volgende stap in mijn carrière, de stap naar Net5. Ik ben ontzettend blij met deze samenwerking en verheug me erop mee te bouwen aan de nieuwe profilering van de zender”, vertelde de presentator eerder vandaag.

In 2009 maakte Boomsma de overstap van de EO naar KRO. Arie maakte voor de omroep onder meer de programma’s Uit de Kast, Flikker op, Over de streep en Hij is een Zij. Binnenkort begint zijn laatste programma voor KRO-NCRV, waarin hij met bekeerde moslimjongeren en hun ouders op reis gaat.