Arie Boomsma met jubileumeditie Grenzeloos Verliefd

Arie Boomsma met jubileumeditie Grenzeloos Verliefd

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Arie Boomsma presenteert vanaf 6 februari het tiende seizoen van Grenzeloos Verliefd bij Net5. Hiermee is dit programma, waarin Nederlanders voor de liefde naar het buitenland verhuizen, de langstlopende Nederlandse titel bij Net5. In deze jubileumeditie gaat Arie Boomsma op bezoek bij kandidaten uit verschillende seizoenen. Hoe gaat het nu met ze? Zijn ze nog samen? Heeft de liefde alles overwonnen?

In het tiende seizoen van Grenzeloos Verliefd staat elke aflevering een stel in Nederland én een stel in het buitenland centraal.

Presentator Arie Boomsma gaat terug naar mensen uit de verschillende seizoenen van de afgelopen 10 jaar. Van Patricia & Jack in Thailand (seizoen 6) en Lizzy & Vladimir in de VS (seizoen 6) tot Ellen & Prema in Indonesië (seizoen 8). Waar wonen ze nu? Zijn ze getrouwd of hebben ze kinderen?

Grenzeloos Verliefd wordt sinds 2008 uitgezonden bij Net5. Gemiddeld scoorde het programma een marktaandeel van 8,4% (in de doelgroep 20-54 jaar, inclusief UGK) door de jaren heen. Afgelopen seizoen kende voor het eerst een presentator, Arie Boomsma, en was het het best scorende seizoen sinds 2011. Op 12 december 2017 werd de hoogste score in 6 jaar bereikt: 10%.

Foto: Talpa / Elvin