RTL Z en NOS met extra uitzendingen over aanslagen Parijs

RTL Z en NOS met extra uitzendingen over aanslagen Parijs

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

RTL Z en NOS doen momenteel (vrijdag 13 november, 23:15 uur) live verslag van de aanslagen in Parijs. Vrijdagavond werd bekend dat er meerdere aanslagen plaatsvinden in Parijs. Het gaat om een schietpartij bij een restaurant, explosies in een voetbalstadion en een gijzeling in een concertzaal.

Franse media hebben gemeld dat er drie schietpartijen plaatsvinden waarbij minstens achttien doden zouden zijn gevallen. In een geval opende een man met een kalasjnikov het vuur op bezoekers van een restaurant. Bij deze schietpartij zouden twee doden en zeven gewonden zijn gevallen.

Bij het voetbalstadion Stade de France zijn twee explosies gehoord. Deze explosies zouden door zelfmoordterroristen zijn gepleegd. In het stadion werd een oefenwedstrijd tussen Frankrijk en Duitsland gespeeld. Het voetbalstadion Stade de France is afgeslopen van de buitenwereld.

Ook is er sprake van een gijzeling van bezoekers van de concertzaal Le Bataclan. Getuigen zagen daar twee gewapende mannen naar binnen gaan. Mogelijk is dat op dezelfde locatie waar een van de schietpartijen zich heeft afgespeeld. Meer over de aanslagen in Parijs is momenteel niet bekend.

Update vrijdag 13 november, 23:40 uur: SBS6 meldt zojuist dat Hart van Nederland na Shownieuws met een extra uitzending komt over de aanslagen in Parijs.

Update zaterdag 14 november 00:00 uur: Het NOS Journaal op NPO 2 gaat verder op NPO 1.

RTL Z is nu live op kanaal 11 bij KPN en kanaal 12 bij Ziggo.

NOS is momenteel live te zien op NPO 2.