Extra live-uitzending Hart van Nederland

Extra live-uitzending Hart van Nederland

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Hart van Nederland komt vandaag naast de reguliere uitzendingen om 18.00 uur met een extra live-uitzending. Dit in verband met de verschillende geplande demonstraties in ons land naar aanleiding van de aanslag van gisteren in Parijs.

In ieder geval wordt in Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Utrecht, Arnhem, Leeuwarden, Leiden, Hilversum, Groningen, Zoetermeer en Nijmegen gedemonstreerd als steunbetuiging aan de slachtoffers en nabestaanden van de aanslag van woensdag in Parijs.

Hoofdredacteur Marc van der Ree: "Mensen in heel Nederland willen hun steun betuigen aan de slachtoffers en nabestaanden van de terreurdaad van gisteren op de redactie van Charlie Hebdo. Daarnaast demonstreren ze voor het belang van het vrije woord. Wij gaan dat met een extra uitzending van Hart van Nederland in beeld brengen."

Gallyon van Vessem en Mirella van Markus presenteren de extra uitzending, waarin live geschakeld wordt met een verslaggever in Rotterdam. Bij de bijeenkomst in Rotterdam worden vanmiddag duizenden mensen verwacht. Ook worden beelden getoond van de voorbereiding van de demonstratie in Amsterdam, die om 18.30 uur begint. Naast de extra uitzending staan ook de reguliere uitzendingen van Hart van Nederland van 19.00 uur en 22.40 uur in het teken van de aanslag in Parijs.

Bekijk Hart van Nederland op TVblik.nl/hart-van-nederland